Kallion räjäytys- ja louhintatyöt turvallisesti Paraisilla

Ota yhteyttä

Projektin suunnitelmallisuus on iso osa turvallisuutta

Kun otat mukaan ammattilaisen, huolehdit siitä, että työ suoritetaan lainmukaisesti ohjeiden ja määräysten mukaisesti, ja että työn aikana niin kutsutut vaarallisen alueen rajat on tarkasti määritetty. Käsiteltäessä räjähdeaineita ei työ- ja ympäristöturvallisuuteen voi kiinnittää koskaan liikaa huomiota. 


Ammattilaisen kanssa toimiessasi turvallisuusnäkökohtien huomioon ottaminen kulkee luonnollisena osana projektin kokonaisuutta. Huomioithan, että kaikissa rakennushankkeissa tulisi olla nimettynä päätoteuttaja. Päätoteuttajan tulee varmistaa myös kallion räjäytys- ja louhintatyön vaatimien suunnitelmien olemassaolo, mikä tarkoittaa työturvallisuudesta sekä alueen lähiympäristön turvallisuudesta vastaamista työn aikana.

Räjäytys- ja louhintatöitä tehtäessä tulee noudattaa aina normaalia suurempaa huolellisuutta, joten tarkasti valittu yhteistyökumppani tämän osa-alueen hoitamiseen on välttämättömyys. Louhintatyöt J. Jahnsson Paraisilla vastaa, että työhösi käytetään määräysten mukaisia räjähdysaineita sekä siitä, että töiden yhteensovittaminen sekä aikataulutus on tehty projektin luonne huomioon ottaen, vastuullisesti ja sinun aikataulutoiveissasi pysyen.

Pyydä tarjous

Kallion louhinta ja kiven halkaisu kätevästi ammattilaisen avulla

Olipa tarpeesi pihamaatasi koristavan, häiritsevän kiven halkaisu tai muiden kallioon liittyvien esteiden raivaus rakennusprojektiesi tieltä, on meillä antaa käyttöösi ammattilaisen näkemys, suunnitelma sekä laadukas kalusto. Hoidamme pienet tai suuremmat työt juuri tarpeidesi mukaisesti ja toiveitasi kuunnellen. Kun ulkoistat louhintatyöt ammattilaiselle, säästät itse aikaa sekä vaivaa ja pääset panostamaan muihin projektisi osa-alueisiin. Ymmärrämme, että pieneltäkin tuntuva työ saattaa vaatia ammattilaiskaluston, joten autamme sinua mielellämme.

Louhintapalvelut alan osaajilta aina aikataulussa

Rakennusprojektin suurin koetinkivi saattaa usein olla aikataulussa pysyminen. Yllättäviin tilanteisiin ja ylimääräisiin työvaiheisiin on aina hyvä varautua. Hyödynnä ammattilaisen osaaminen louhinta- ja räjähdystöiden osalta ja pysyt paremmin suunnitelmissasi. Meille on kunnia-asia hoitaa tämä osa rakennusprojektiasi sovittujen aikataulujen mukaisesti, jotta pääset etenemään projektissasi
alkuperäisten suunnitelmiesi mukaan.